Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste ja tietosuojalausunto <p

Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

  • Nimi: LKV Point Oy
  • Y-tunnus: 2972978-6
  • Postiosoite: Marjastajanreitti 3 B 6, 60200 Seinäjoki

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

  • Nimi: Marko Syrjälä
  • Postiosoite: Marjastajanreitti 3 B 6, 60200 Seinäjoki
  • Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3. Rekisterin nimi

  • LKV Point Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilön tietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • Kiinteistönvälityspalveluiden tuottaminen ja kehittäminen sekä riskienhallinta
  • Lakiin perustuvien, viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten velvoitteiden hoitaminen
  • Asiakassuhteen hoitaminen sekä asiakasyhteydenpito
  • Markkinointi
  • Asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimukset

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotimaa sekä yritys, ip-osoite
  • Tuntemistiedot: Lainsäädännön määrittelemät tuntemistiedot, mm asiakkaan tunnistamiseksi, taloudellisen aseman ja poliittisen vaikutusvallan selvittämiseksi tarpeelliset tiedot
  • Asiakkuustiedot: Kiinnostuksen kohteet, Osapuolten sopimussuhteen tiedot ja sisältö

6. Henkilötietojen säilytys

  • Henkilötietoja säilytetään palveluntarjoajan järjestelmässä, joka on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin sekä palomuurilla.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Pääasiassa käyttäjältä itseltään verkkopalvelussa olevan lomakedatan kautta tai verkkosivuvierailun aikana
  • Henkilötietoja voidaan kerätä lain sallimissa puitteissa myös kolmansien osapuolien rekistereistä esim. Maanmittauslaitokselta, väestörekisterikeskukselta, luottotietorekisteristä tai muista viranomaisten pitämistä rekistereistä
  • Sivusto sisältää kolmansien osapuolten evästeitä, jotka ovat mittaus-ja seurantapalveluiden vuoksi sivustolla. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä päätelaitteellesi vieraillessasi sivustolla. Evästeet keräävät pääasiassa teknistä tietoa.

Mitä evästeet ovat?

  • Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja. Selain poistaa evästeet voimassaoloajan kuluttua. Voit hallita vapaasti sivulta mahdollisesti tulevia evästeitä. Eväste antaa tiedon palvelimelle, miten sivustoa on käytetty sivustolla vierailun aikana. Eväste varmistaa esimerkiksi käyttäjän tekemän kielivalinnan tallennuksen.

Google Analytics

  • Sivustomme käyttää Google Analyticsia, jonka avulla kootaan tilastollista analytiikkaa verkkosivuvierailuista. Tätä kautta ei kerätä yksilöitävää tietoa käyttäjistä.
  • Evästeiden ja analytiikan kautta kerättävät henkilötiedot

Kävijätilastointi ja -seuranta on selaimen ja internetyhteyden välittämää informaatiota, joka ei välitä tietoa, joka yksilöi kävijän henkilönä. Tietoa ei myöskään käsitellä tai missään vaiheessa yhdistellä siten, että tiedosta tulisi kävijää yksilöivää.

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

  • Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointi tarkoituksiin rekisterinpitäjän ulkopuolelle
  • Tietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa mm viranomaisille ja verottajalle
  • Tietoja voidaan käyttää valikoidusti rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointiin

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, pois lukien kohdassa 7 esitettyjen, mahdollisesti käytössä olevien ulkopuolisten palveluiden keräämä data

10. Henkilötietojen säilytys

  • Sopimussuhteen osapuolen, ostajan tai myyjän sekä potentiaalisen asiakkaan tietoja säilytetään enintään 10 vuotta viimeisestä aktiivisuudesta rekisterinpitäjää kohtaan, sen jälkeen tiedot poistetaan

11. Asiakkaan oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus sekä oikeus tulla unohdetuksi

  • Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot.
  • Jos tiedoissa on virheitä tai asiakas haluaa poistaa tietonsa rekisteristä, hän voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle asian korjaamista koskevan pyynnön

12. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

    • Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennettu aineisto

    • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, säännöllisillä varmuuskopioinneilla sekä muilla henkilödatan suojaamiseen sekä turvalliseen säilyttämiseen tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.