myynnissä

Metsätilat

Myynti Nostettu

Kintashaara 139-401-2-198m

Ii

Leppisaari, Ii

sqf 0.3 ha

Omalla rauhalla ja rannalla varustettuja vapaa-ajan tontteja Iijoen Leppisaaresta.

Myydään 3 kpl määräaloja omalla noin 40 metrin pituisella rantaviivalla. Tontit sijaitsevat upealla paikalla korkealla vedenpinnasta, mahdollistaen kauniit maisemat joelle. Ranta avautuu etelä/kaakkoon. Yksittäisen määräalan pinta-ala on vähintään 3000 m2, tarkka pinta-ala selviää lohkomisen yhteydessä. Jokaisella määräalalla on kaavan mukainen rakennusoikeus 80 k-m2 vapaa-ajan asunnolle ja 50 k-m2 talousrakennuksille. Saareen tulee sähkölinja, joten rakennuspaikoille on mahdollista saada sähköliittymä.

Ii:n keskustan palvelut ovat vain muutaman minuutin venematkan päässä. Kulku saareen tapahtuu kunnanvirastonrannasta, jossa on kiinteistön venevalkamaoikeus. Omasta rannasta on lyhyt veneyhteys merelle, josta avautuvat lukemattomat mahdollisuudet niin veneilyyn kuin kalastukseenkin.

Määräalat ovat merkitty suuntaa antavasti maastoon oranssilla nauhalla, tarkka tontin raja määräytyy lohkomisen yhteydessä. Myyntihinta on 25 000 €/tontti. Ostaja maksaa lohkomiskustannuksen, joka on 1080 €/tontti. Muita ostajalle tulevia maksuja on varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, 119 € lainhuutokulut ja 120 € kaupanvahvistusmaksu.

Mahdollista ostaa myös koko kiinteistö 139-401-2-198 yht. 6,06 ha. Katso lisätiedot tästä.

Kartta

Leppisaari, Ii

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä