2 mh + tupakeittiö + rantasauna

Soini

Iso-Koirajärventie 246, Soini

sqf 64 m2

Ilta-aurinko, rauhallinen sijainti, rinnetontti omalla rannalla ja rantasaunalla!

Mitä muuta omalta vapaa-ajan asunnolta toivot?

Täältä löytyy lisäksi 6-kulmainen huvimaja Jalotakalla grillaukseen tai aivan rannasta kattamaton kesäkeittiö, jossa voit ihastella auringonlaskua tulistellessa.

Mökin suurelta katetulta terassilta avautuu huikeat maisemat rinnetontin ansiosta järvelle länteen. Aurinkopaneelilla tuotettu sähkö valaisee mökin illan hämärtyessä. Mökissä on 2 erillistä makuuhuonetta ja iso tupakeittiö. Terassiin on upotettu kylmäkellari, joka toimii hienosti lisäjääkaappina.

Ranta-saunalla on tilava sauna, pesutilat ja saunatupa. Tupa voi toimia, vaikka lisämajoitustilana vieraille. Saunasta pääset suoraan terassia pitkin laiturille ja uimaan.

Tontti sijaitsee Iso-Koirajärven itärannalla, päättyvän tien päässä. Täällä voit puuhastella aivan rauhassa, naapureita ei ole näköetäisyydellä. Koko järvellä on vain 4 vapaa-ajan asuntoa. Ulkoiluun täällä on Suomenselän upeimmat reitit. Arpaisten ulkoilu- ja vaellusreitti kulkee ”kiven heiton päässä” vastarannan harjulla. Valikoimaa on lyhyestä muutaman kilometrin lenkistä aina muutaman kymmenen kilometrin lenkkiin. Valitse vain mieleisesi reitti tai laavu, jolle suuntaat retkesi.

Varaa esittely tai kysy lisätietoja Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Myyntiesite

 

 

Pp

Kartta

Iso-Koirajärventie 246, Soini