1h+kk+alkovi+s

Oulu

Ohrasenojantie, Lapinsaari, Oulu

sqf 27 m2

Nyt on erittäin harvinainen saaritontti myynnissä!

Tämä aurinkoinen tontti sijaitsee Oulujoen Lapinsaaressa, Oulussa. Keskustasta on matkaa alle 20 km. Kiinteistön Alanokka 564-404-95-97 koko on 1,1650 ha. Tontilla on järeästä noin 10” hirrestä 70-luvulla rakennettu remonttia kaipaava loma-asunto, joka on ollut pitkään käyttämättä. Mökissä on 1 huone, keittokomero, makuualkovi ja sauna. Ulkohuussissa on Biolan kuivakäymälä. Vesi- ja sähköliittymä ovat valmiina. Rakennusoikeus on 7 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 150 k-m2, josta itse loma-asunto saa olla enintään 80 k-m2. Rakennukset myydään purkukuntoisina.

Tällä tontilla kasvaa polttopuut omassa metsässä. Maasto on rannan rakennuspaikan ulkopuolelta alavaa. Upea rauhallinen ranta avautuu lounaaseen, joten aurinko paistaa tänne koko päivän.

Kalastuksen harrastamiselle täällä on loistavat mahdollisuudet. Oulujoen kalaisat vedet ovat heti omasta rannasta lähtien ulottuvillasi. Suositun kalastusjoen kalakanta on erittäin monipuolinen. Saaliiksi voit saada mm. Siikaa, Kuhaa, Harjusta, Kirjolohta ja Taimenta. Myös Lohi nousee kalatietä pitkin aina Muhoksen Montan voimalan padolle saakka. Tontti on aivan Oulu-Muhos venereittin varrella. 

Varaa esittely tai kysy lisätietoja Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

 

anPohjapiirros

Kartta

Ohrasenojantie, Lapinsaari, Oulu