myynnissä

Kaikki kohteet

Myynti Nostettu

Meijerinmetsä 743-403-10-59

Seinäjoki

Kettulantie, Ylistaro, Seinäjoki

sqf 39.54 ha

Nyt on tarjolla erittäin harvinainen 39,54 ha metsätila Seinäjoen Ylistarossa. Lähes neliön mallinen tila tien varressa ravinteikkaalla maapohjalla.

Puustoa on tila-arvion mukaan yhteensä 2659 m3, josta tukkia 557 m3 ja kuitua 2102 m3. Lähivuosina on tiedossa hyvin arvokasvua kuidusta tukiksi. Puusto on hyvin hoidettu ja välittömiä hoitotöitä ei ole, ellei pieniä myrskytuhoreikiä taimikon reunassa erikseen uudista, kuviot 17 ja 18. Maapohja on kasvupaikkatyypiltään lähes kokonaan mustikkatyyppiä vain 1,2 ha on puolukkatyyppiä.

Metsätaloussuunnitelman mukaan kantorahatuloa on odotettavissa ensimmäisen 10-vuotiskauden päätteeksi uudistushakkuulta noin 82 000 €, lisäksi osa nuorista metsistä tulisi harventaa.

Kohde myydään tarjousten perusteella, lähtöhinta 115 000 €. Jätä tarjous viimeistään 31.5.2022. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Tätä mustikkatyypin tilaa ei ole sarkajaolla jaettu, joten kannattaa käydä tutustumassa!

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuutokulut 144 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

Kysy lisätiedot Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

 

Myyntiesite

Tila-arvio

Kuvioluettelo

Kuviokartta

Kartta

Kettulantie, Ylistaro, Seinäjoki

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä

 

 

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä