myynnissä

Kaikki kohteet

Myynti Nostettu

Yläväärä 139-407-223-8

II

Kuivaniemi, Ii

sqf 1.07 ha

Kuivajoen varressa upea noin 10 700 m2 määräala, jolle voit rakentaa vakituisen asunnon tai loma-asunnon. Kuivajoen rantaviivaa noin 100 metriä. Rakentaminen vaatii poikkeusluvan. Tontti täysin omassa rauhassa, mutta Kuivaniemen keskustaan matkaa vain n 1,5 km. Hieno paikka vapaa-ajan asunnolle tai omakotitalolle. Hyvät kalastus- ja metsästysmahdollisuudet ovat ihan vieressä. Tie valmiina perille, tarvitsee mahdollisesti sorastusta. Puustoa määräalalla on julkisen metsävaratiedon mukaan noin 120 m3.

Iin kunnan rakennusjärjestyksen mukaan rantavyöhykkeellä olevalla loma-asunnon rakennuspaikalla saa rakentamiseen käyttää yhteensä enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 150 k-m2. Itse loma-asunto saa olla kerrosalaltaan enintään 120 k-m2. Vakituisen asunnon rakennuspaikalla suurin sallittu rakennusoikeus on enintään 400 k-m2, kuitenkin enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Määräalan mukana seuraa pinta-alan suhteessa osuus yhteiseen alueeseen 139-407-876-1 Kuivaniemen jakokunta.

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lohkomiskulut, lainhuutokulut 151 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

Kysy lisätiedot Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Myyntiesite

Kartta

Kuivaniemi, Ii

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä

 

 

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä