1h+oh+k+s+lasitettu terassi

Alajärvi

Valkeisjärventie 9, Lehtimäki, Alajärvi

sqf 47 m2

Upea kompakti kesämökki, josta on vuosien varrella pidetty hyvää huolta kirkasvetisen Valkeisjärven rannalla.

Päärakennuksessa on kaikki tarpeellinen, olohuone, keittiö, makuutilat ja sauna. Etuterassi on katettu ja lasitettu, joten se toimii hyvin oleskeluun pitkälle syksyyn. Suojaisella ja kattamattomalla takaterassilla pääset nauttimaan auringosta. Mökki lämpiää sähköllä tai tunnelmallisesti takalla.

Pihapiirissä on uudenveroinen makuuaitta tuomassa lisätilaa yövieraille. Tontilla on myös oma kaivo, josta saadaan talous- ja juomavesi.

Tontti on hiekkapohjaista ja luonnontilaista mäntykangasta, joten se on erittäin helppohoitoinen. Kaikilla kulkuväylillä on puurallit, joiden ansiosta sisätilat pysyvät siistinä.

Valkeisjärvessä on erittäin kirkasvesi, joka on tällä alueella todella harvinaista. Ranta on oikein lapsiystävällinen, loivasti syvenevä ja hiekkapohjainen. Rannassa on lisäksi ponttoonilaituri, joka on uudenveroinen.

Hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien varressa ja vain n 50 min päässä Seinäjoelta. Katso myyntiesitteestä tarkemmat tiedot.

Kuntokartoitus tehty, pyydä raportti välittäjältä.

Kysy lisätietoja ja varaa esittely Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuutokulut 132 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

 

Myyntiesite

Kartta

Valkeisjärventie 9, Lehtimäki, Alajärvi

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä