myynnissä

Kaikki kohteet

Myynti Nostettu

Kintashaara 139-401-2-198

Ii

Leppisaari, Ii

sqf 6.06 ha

Harvinainen metsätila Iijoen Leppisaaresta, jolla lomarakennuspaikkoja.

Etsitkö isompaa luksustonttia loma-asunnollesi, jolla on hiekkaranta auringonlaskuun, runsas puusto ja huikeat jokimaisemat korkealta rannalta etelää kohti?

Kiinteistöllä on kaavanmukaisesti 3 kpl lomarakennuspaikkoja, jotka sijaitsevat saaren etelä-/kaakkorannalla. Tällä läpisaaren olevalla tilalla on runsas puusto, josta on tuore puustoarvio. Tilalla on heti tehtävissä sekä kasvatushakkuita, että uudistushakkuita. Tällä kohteella pääset omaan rauhaan ja itse vaikuttamaan millaiselta loma-asuntosi takametsä näyttää. Leppisaareen on vain muutaman minuutin venematka virastonrannasta, jossa on kiinteistön venevalkamaoikeus. Omasta rannasta on lyhyt veneyhteys merelle, josta avautuvat lukemattomat mahdollisuudet niin veneilyyn kuin kalastukseenkin. Kiinteistön maaraja merkitty sinisellä ja kaavanmukaiset rakennuspaikat oranssilla nauhalla suuntaa antavasti maastoon, tarkat rajat voivat siis olla hieman eri paikassa.

Mahdollista ostaa myös erikseen määräala saaren etelärannasta. Katso lisätiedot tonteista tästä.

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, 119 € lainhuutokulut ja 120 € kaupanvahvistusmaksu.

Kartta

Leppisaari, Ii

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä

 

 

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä