Ostotoimeksianto

Kurikka

Etelä-Pohjanmaa

Asiakkaani haluaa ostaa metsätilan Etelä-Pohjanmaalta. Tila voisi olla yli 5 ha ja sijaitsisi mielellään Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki tai Teuva alueella. Tarkkoja kriteereitä tilan ominaisuuksille ei ole haluttu asettaa, vaan jokainen kohde tarkastellaan omat erityispiirteet huomioiden. Esimerkiksi hoitorästit eivät ole este vaan mieluummin plussaa kohteelle. Metsätilan myyjälle ei aiheudu tästä kaupasta kustannuksia, vaan välityspalkkion maksaa ostaja. Nyt mahdollista saada kilpailukykyinen hinta tilasta ilman välityspalkkiota. Tarjoa rohkeasti omaa metsätilaasi tai vinkkaa mahdollisuudesta tuttavallesi.

Kartta

Etelä-Pohjanmaa

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä