myynnissä

Kaikki kohteet

Vähämäki 145-421-2-398

Ilmajoki, Rengonkylä

Honkakyläntie, Kuisminkuja, Ilmajoki

sqf 1.457 ha

Nyt myynnissä pieni metsätila/tontti. Harvinaisen upea rakennuspaikka hyvien kulkuyhteyksien varrelta läheltä Seinäjoen itäistä ohikulkutietä, vain n 10 min ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta. Kohde sijaitsee Kyrkösjärven täyttökanavan välittömässä läheisyydessä. Kyrkösjärven upeat ulkoilumaastot ovat aivan vieressä. Kunnan vesi- ja viemärijohdot ovat tilan rajalla. Tilalla on runsas puusto (n. 12 000 € arvoinen), josta erillinen arvio.

Kiinteistön rajoja merkitty oranssilla nauhalla suuntaa antavasti maastoon, tarkat rajat voivat siis olla hieman eri kohdassa.

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuutokulut 132 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

Kysy lisätietoja Marko Syrjälä 050 475 8686 tai marko.syrjala@hehtaari.fi

Ostajalle tulevia maksuja ovat varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuutokulut 119 € ja kaupanvahvistusmaksu 120 €.

Kartta

Honkakyläntie, Kuisminkuja, Ilmajoki

Floor Plan

Etkö löytänyt myynnissä olevista kohteista mieleistäsi?

Tee oma ostotoimeksianto!

Jos sinulle sopivaa kohdetta ei löydy markkinoilta, voit tehdä ostotoimeksiannon. Tällöin voimme etsiä sinulle sopivaa tilaa tai vaikka loma-asuntoa aktiivisesti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamaltasi asuinalueelta. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan kohteita, myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla. Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin kohteisiin ensimmäisenä.

Ostotoimeksiannossa on aloitusmaksu 900 €, joka hyvitetään välityspalkkiosta, jos löydämme sinulle mieleisen kohteen ja pääsemme siitä kauppoihin. Välityspalkkio on 4 % + alv 24 % velattomasta hinnasta, minimipalkkio 2200 € + avl 24 % tai sopimuksen mukaan. Kohteen myyjälle ei tällöin tule kuluja myynnistä.

Ota yhteyttä

 

 

Image

Marko Syrjälä
LKV, kaupanvahvistaja,
metsätalousinsinööri
050 475 8686
marko.syrjala@hehtaari.fi

Uutiskirje

Liity sisäpiiriimme, saat tiedon uusista kohteista ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä